Vizualizacija

Naša misija je izraditi idealan komad namještaja prema Vašim idejama i željama, a pritom naš tim koristi najsuvremeniji software  za 3D vizualizaciju i projektiranje namještaja, Corpus 3D pro.Nakon izrade skice sa točno specificiranim detaljima, preostaje samo odabrati dekore i ukrasne okove iz naše ponude materijala te jednim klikom Vaš proizvod postaje stvarnost!

Materijali

Kako bi naši proizvodi bili visokokvalitetni i inovativni, materijali koje koristimo za izradu u skladu su sa našim ciljevima. Koristimo isključivo materijale i okove renomiranih partnera kako bismo mogli garantirati kvalitetu naših proizvoda!Iz naše ponude možemo izdvojiti preko 150 dekora  iverala, akrila i iverala visokog sjaja tvrtke Egger, okove za namještaj tvrtke Blum, led rasvjetu za namještaj tvrtke Sensio. Ujedno, u ponudi izdvajamo i MDF lakiran u visoki sjaj, polumat i mat varijanti u 250 različitih tonova.Poseban naglasak stavljamo na proizvode iz naše EKO linije sa ponudom materijala iz hrvatskog podneblja (trešnja, orah, hrast, šljiva, bukva).

Od ideje do gotovog proizvoda!

Pitate se kako od ideje do gotovog proizvoda u što kraćem vremenu? 

Slobodno kontaktirajte naš stručni tim kako biste dogovorili termin za izmjeru te u zajedničkoj interakciji osmislili detalje koji će Vaš komad namještaja izdvojiti od ostatka ponude na tržištu, a samim time i ostvariti sve Vaše zamisli koje ste stavili pred nas pri uređenju Vašeg doma.   

U 3 koraka do finalnog proizvoda :  1. izmjera

  2. vizualizacija

  3. ponuda